• Tel: +36 (20) 431-23-57
  • |
  • Mail: [javascript protected email address]

Informatikai tevékenységeink

Használt szerver eladás

Alapvetően felújított, így garanciális használt szervereket árusítuk. A kínálatunkban szerepel az összes neves gyártó elérhető használt szervere.

Igyekszünk úgy kialakítani a hálózatunkat, hogy mind a hazai, mind a külföldi használt szerver kínálatból tudjuk kiszolgálni az ügyfeleink igényeit. Weboldalunkon általában a gyorsabban elérhető hazai, vagy a raktáron lévő szervereinket áruljuk, de konkrét kérés esetén külföldről is be tudjuk szerezni a kívánt szervert, vagy alkatrészt.

A változatos kínálatunkban, mind a rack kivitelű, mind a torony kialakítású használt szerverek szerepelnek. Változatos kiépítés, különböző CPU, memória mennyiség, diszk, tápegység (ami lehet redundáns, vagy nem redundáns).

Általában jellemző a használt szerverekere, hogy diszk nélkül és sajnos gyakran beépítő sín (railkit) nélkül érhetőek el. Ezeket a hiányosságokat külön haszált alkatrész beszerzésével meg tudjuk oldani. A diszk azért nem probléma, mert abból úgyis érdemes újat vásárolni.

Portortornec condimenterdum eget consectetuer condis consequam pretium pellus sed mauris enim. Puruselit mauris nulla hendimentesque elit semper nam a sapien urna sempus.

Eladó használt szervereink

HP DL380 G7 Dell R210 HP DL360 G6
CPU 2x E5620 1x L3426 2x E5520
RAM 32GB DDR3 4GB DDR3 24GB DDR3
HDD 2x 146GB SAS - -
Részletes HP DL380 G7 Dell PE R210 HP DL360 G6

Comments

Használt szerver gyártók


Szerver gyártók

A használt szerver legfontosabb szereplőinek a szervereit forgalmazzuk.

Segítünk beszerezni azt a szervert, amelyre szüksége van, a kívánt konfigurációban. A legtöbb szerverhez be tudjunk szerezni a szükséges szerver alkatrészeket és kiegészítőket.

Használt szerver »

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna.

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna.

Continue Reading »

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque.

Continue Reading »